fbpx

Dubbelcheck jouw websitetekst

Je bent ondernemer en vindt het te duur of niet nodig om je websiteteksten uit te besteden. Je bent niet steengoed in het schrijven van je teksten, maar je komt er wel uit. Echter… soms is het fijn als er nog even een professional naar kijkt. Al is het maar om even de spelling en zinsopbouw te checken. Of misschien om te kijken of jouw ideale klant wel warmloopt voor jouw woorden. Tenslotte is het niet gemakkelijk om objectief naar je teksten te kijken als je er middenin zit!

Herkenbaar? In dat geval is de websitescan perfect voor jou!

Dit wil je:

 • Mijn teksten stralen uit wie ik ben en waar ik voor sta
 • Mijn websiteteksten laten mijn expertise zien
 • Ik trek mijn ideale klanten aan met mijn website
 • Mijn websiteteksten brengen mijn passie en drive over
 • Ik kom betrouwbaar en geloofwaardig over op mijn website
 • Ik weet zeker dat mijn teksten foutloos geschreven zijn

Dit gaan we doen!

 • Kennismaking

Tijdens ons gratis kennismakingsgesprek mag je al jouw problemen en vragen op tafel gooien. Ik vraag naar jouw ideale klant en het doel van jouw websiteteksten. Daarna maken we een afspraak voor de websitescan.

 • Achter de schermen

Achter de schermen check ik jouw websiteteksten. Wat kan er beter? Spreken je teksten aan? Waar vind ik nog fouten? Ik schrijf al mijn tips op!

 • Websitescan

Tijdens onze online afspraak neem ik al mijn tips pagina per pagina met je door en beantwoord ik jouw vragen. Jij mag onze meeting opnemen, zodat je er 100% bij bent en later op je gemak alle tips kunt doorvoeren.

Hierna heb jij:

 • Foutloos geschreven websiteteksten

 • Teksten die jouw persoonlijkheid en expertise uitstralen

 • Een stralend digitaal visitekaartje

 • Teksten die jouw ideale klanten aantrekken

Concreet krijg jij:

 • Kennismakingsgesprek
 • Websitescan (live via Zoom)
 • Opname van de scan

Jouw investering: €145

Heb je nog vragen over de websitescan of twijfel je? Plan dan via bovenstaande knop een gratis kennismakingsgesprek in, dan gaan we daarin samen in op jouw vragen!

Ben je nog niet zover en laat je je teksten liever helemaal uitbesteden? Bekijk mijn aanbod voor ijzersterke websiteteksten.